روغنی که یک پزشک به همه توصیه می‌کند!
تسنیم متاسفانه بسیاری از مردم کمبود دو نوع حیاتی از چربی ها را دارند: ایکوزاپنتانوئیک اسید ( EPA ) و دوکو زا هگزا انوئیک اسید ( DHA ). ازآنجا که مردم به اندازه کافی ماهی های چرب کم جیوه و دیگر غذاهای سرشار از اسید چرب امگا 3 نمی خورند استفاده از مکمل های حاوی روغن ماهی تبدیل به یک اجبار شده است.چگونه مصرف چربی مان در طول تاریخ تغییر کرده است؟روزگاری بود که مقدار تقریبا مساوی از اسید چرب های امگا 3 و اسید چرب های امگا 6 می خوردیم. اما 140 سال پیش و زمانی که انقلاب صنعتی در دنیا رخ داد، صنعت روغن نباتی نیز شروع به رشد کرد و میزان مصرف امگا 6 افراد افزایش یافت و روی سطح امگا 3 تاثیر منفی گذاشت.مصرف روغن نباتی در طول پایان قرن بیستم بیشتر هم شد و امگا 6 التهاب آور را در برنامه غذایی مان برجسته تر کرد. تحقیقات از التهاب مزمن، به عنوان یکی از عوامل اصلی بیماری های مدرن یاد می کنند. وقتی مقدار زیادی امگا 6 مصرف می کنید التهاب را افزایش می دهید در حالی که اسید چرب امگا 3 کاهش دهنده التهاب را کم می کنید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : جمعه 15 بهمن 1395 ا 10:19 نويسنده : عرفان ا
.: Weblog Themes By : VioletSkin.lxb.ir :.